Вера Маринова разкрива тайната на перфектната си фигура

Според известната наша журналистка всички болести започват от лошите мисли

Известната наша спортна журналистка от БНТ Вера Маринова-Аткинсън, която от години живее във Великобритания, разкрива тайната на перфектната си форма и силен дух, професионализъм и оптимизъм. Всички помним нейните прекрасни репортажи от световни състезания, ненадминати и до днес. Въпреки напредналата си възраст Вера Маринова изглежда все още перфектно – слаба, стройна и здрава. Специално за вестник „Доктор” тя споделя правилата на своя здравословен начин на живот.

Вера Маринова разкрива тайната на перфектната си фигура

Вера Маринова разкрива тайната на перфектната си фигура

Вера Маринова винаги слушала тялото си. Не се хранила, само защото трябва да се яде в определени часове, а хапвала, когато ми се иска, и то по малко. Топ журналистката няма спомен да е преяждала никога през живота си.
Тя консумирала много ядки и плодове, но не правила умишлено нищо по-особено, просто следвала навиците си, натрупани през годините когато самата тя е била състезателка и спортистка. Навиците й включвали малко дихателни упражнения и леко разтягане, когато тялото й подскажело, че е време за тях.
Вера Маринова смята, че времето е доста милостиво към нея, без самата тя да има кой знае какви заслуги за това. Според нея здравословният начин на живот се състои в следното: хубав сън, по-чести разходки навън и на слънце и умерено хранене. Движението също е много важно и без него няма тонус. Преди всичко обаче тя има едно много важно правило – да не допуска лоши мисли в съзнанието. Журналистката е убедена, че повечето, ако не всички болести, започват от лошите мисли. Тя вярва в това, че всички ние използваме съвсем малко от потенциалните възможности на телата, умовете и психиката си.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *