Вижте една рецепта за лечение на куп болести

Един българин успява да се излекува от куп болести благодарение на рецепта с пиене на вода

Един читател на здравна литература споделя как се е излекувал от един куп болести чрез рецепта от нетрадиционната медицина. Г-н Шилигарски от София споделя как се е излекувал от много болести, които имал с вода. Първоначално той не вярвал в нетрадиционната медицина, но му била дадена книгата “Тялото жадува за вода”, написана от д-р  Батманжелидж. Мотото на книгата е, че ние не сме болни, а жадни. Авторът открива и написва метод за лечение с вода, който е отхвърлен от здравната организация на САЩ, защото фармацевтичните гиганти печелят огромни суми от продажбата на лекарства и те финансират американската здравна организация.

Правилно прилагана терапията с вода помага за лечение на много болести.

Правилно прилагана терапията с вода помага за лечение на много болести.

Накратко казано това, което споделя г-н Шилигарски за болестите е: разширени вени, инсулинозависим диабет, вътрешни хемороиди, безсъние, увредени клапи на сърцето, холестерол 9 единици, наднормено тегло 113 кг, разширен черен дроб, камъни в бъбреците и други. След като започнал терапията с вода по книгата, той все още продължавал да взема лекарствата си, но след известно време, някои от тях са станали излишни. От първите дни кръвната захар започнала да се нормализирала и започнал да намалява сутрешните дози инсулин. Тлъстините му започнали да се топят и кръвното постепенни започнало също да се нормализира. Година и половина след започване на терапията, хемороидите му спрели да кървят и други подобрения имал в здравето си.

Ето каква е накратко рецептата: на 1 кг. телесно тегло се пият по 30 мл не минерална вода на ден, като на всеки 2 л. се слага по 3 г. сол.

Приема се разделена на 6 равни части за целия ден. Половин час преди ядене и 2,30 часа след ядене общо 6 пъти на ден.

Ако се пропусне някое хранене, водата не трябва да се пропуска. Иска се постоянство и воля за прилагането й.

Една от книжарниците, в която може да се намери книгата в София е на ул. „Солунска” 10, където има и други интересни книги на здравна и друга тематика. Може да се купи и по интернет от издателството като изпишете името ми – “ Нов живот “ .

Новото издание на книгата е озаглавено „Твоето тяло плаче за вода”, но от същия автор има общо 2 или 3 книги за водата.

Още статии по здравни теми може да прочетете ТУК и друга ТУК. А от следната статия може да научите за проблемите с водата в други места на света и един нещастен случай довел до решаването на проблема за част от  един народ на света, четете ТУК.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *