Вижте една рецепта за лечение на куп болести

Един българин успява да се излекува от куп болести благодарение на рецепта с пиене на вода

Един читател на здравна литература споделя как се е излекувал от един куп болести чрез рецепта от нетрадиционната медицина. Г-н Шилигарски от София споделя как се е излекувал от много болести, които имал с вода. Първоначално той не вярвал в нетрадиционната медицина, но му била дадена книгата “Тялото жадува за вода”, написана от д-р  Батманжелидж. Мотото на книгата е, че ние не сме болни, а жадни. Авторът открива и написва метод за лечение с вода, който е отхвърлен от здравната организация на САЩ, защото фармацевтичните гиганти печелят огромни суми от продажбата на лекарства и те финансират американската здравна организация.

Правилно прилагана терапията с вода помага за лечение на много болести.

Правилно прилагана терапията с вода помага за лечение на много болести.

Накратко казано това, което споделя г-н Шилигарски за болестите е: разширени вени, инсулинозависим диабет, вътрешни хемороиди, безсъние, увредени клапи на сърцето, холестерол 9 единици, наднормено тегло 113 кг, разширен черен дроб, камъни в бъбреците и други. След като започнал терапията с вода по книгата, той все още продължавал да взема лекарствата си, но след известно време, някои от тях са станали излишни. От първите дни кръвната захар започнала да се нормализирала и започнал да намалява сутрешните дози инсулин. Тлъстините му започнали да се топят и кръвното постепенни започнало също да се нормализира. Година и половина след започване на терапията, хемороидите му спрели да кървят и други подобрения имал в здравето си.

Ето каква е накратко рецептата: на 1 кг. телесно тегло се пият по 30 мл не минерална вода на ден, като на всеки 2 л. се слага по 3 г. сол.

Приема се разделена на 6 равни части за целия ден. Половин час преди ядене и 2,30 часа след ядене общо 6 пъти на ден.

Ако се пропусне някое хранене, водата не трябва да се пропуска. Иска се постоянство и воля за прилагането й.

Една от книжарниците, в която може да се намери книгата в София е на ул. „Солунска” 10, където има и други интересни книги на здравна и друга тематика. Може да се купи и по интернет от издателството като изпишете името му – “ Нов живот “ .

Новото издание на книгата е озаглавено „Твоето тяло плаче за вода”, но от същия автор има общо 2 или 3 книги за водата.

Демир бозан билки за бъбреци

Още статии по здравни теми може да прочетете ТУК и друга ТУК. А от следната статия може да научите за проблемите с водата в други места на света и един нещастен случай довел до решаването на проблема за част от  един народ на света, четете ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *