Вижте какви болести отключва ненавистта!

Ненавистта отключва болести като епилепсия, паркинсон, мигрена!

Отрицателните емоции като критиките, ненавистта, неудовлетворението и други ни докарват болки в ставите и гърлото, ревматизъм и дори епилепсия, паркинсон и мигрена.

Д-р Камелия Мирчева специалист по психология обяснява пред в. ”Доктор” значението на емоциите и тяхното пагубно влияние върху здравето, когато са отрицателни. Тя е автор на няколко книги и ръководи Школа по изобразителни изкуства „Икар”.

Вижте какви болести отключва ненавистта!

Вижте какви болести отключва ненавистта!

Силният стрес и безпокойството могат да отключат за дълго време някоя болест. Отрицателните емоции предизвикват болестни реакции и промени в организма. Чувствата, разумът и тялото са взаимно свързани, каза д-р Камелия Мирчева.

Всяка емоция, влияе на психиката и има за основа някакво преживяване. Положителните имат повишаващо имунната защита въздействие и подобряват хармоничното развитие.

Горделивостта например води до агресия в подсъзнанието, която поражда мощна програма в мозъка за самоунищожение, което се изразява в травми, привидно неизлечими болести и нещастни случаи. Гордостта прави хората да се затварят в собствения си свят и така повечето стават самотни. Високомерието, самохвалството, съжалението към други хора и гордостта водят до обвинения и самообвинения, лична обида и претенции. Проблема в емоционален план се решава като се прости на хората и ги приеме такива каквито са. Продължителното неудовлетворение, неудоволствие, претенциите и критиките водят до болки в гърлото, ставите, ревматизъм и други. Хора живеещи с такива емоции трудно приемат чуждите мнения и са непреклонни в мненията си. Те налагат на всяка цена собствената гледна точка.

Ненавистта е друга отрицателна емоция, която води до болести в очите и главата. Тя отключва болести като епилепсия, паркинсон, мигрена, тежки кожни заболявания, парализи, мозъчни травми, тумори. Подтиснатият гняв води до избухливост и възпаление на жлъчката и черния дроб и съответно на болести в тях.

Промяна в живота може да се направи чрез промяна на самия себе си с програма на подсъзнателно ниво. Ето как можем да постигнем това:

Подсъзнание 1

Подсъзнание 1

Подсъзнание 2

Подсъзнание 2 

Още по темата за лечение с програми към подсъзнанието четете – ТУК. /БЛИЦ

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *