Вижте какво причинява страдание на една жена – рядък случай

Един рядък медицински случай на жена, която получава обриви от новите технологии

Съвременният живот ни е поднесъл редица удобства чрез новите технологии като автомобила, микровълновата печка, мобилните телефони, компютрите и други, които обаче излъчват електромагнитни полета вредни за здравето. Една жена Деби Бърд на 45 години от Великобритания е толкова алергична към микровълновия смог, който е навсякъде около нас, че получава доста болезнено зачервяване на кожата, а очите й се зачервяват и подпухват при преминаване край различните излъчватели в това число даже и автомобилите. Тя е здравен спа мениджър.

Деби е променила така жилището си, че да не съдържат опасните за здравето й предмети, които създават удобства, но тя е лишена от тях, защото й причиняват страдание.

Деби Бърд от Великобритания страда от алергия към съвременнитетехнологии.

Деби Бърд от Великобритания страда от алергия към съвременнитетехнологии.

Заедно със съпруга си Тони на 51 години писател и консултант по околната среда, спят в стая с посребрена мрежа против комари, която е предназначена да отклонява електромагнитните вълни, а завесите им са също посребрени, които също предпазват от радиация. Стените й са боядисани със специален слой въглеродна боя, а прозорците й имат специално покритие за екраниране на електромагнитните вълни. Те са си купили нов плазмен телевизор, защото старият излъчвал гама-лъчи, които са довели до реакцията й, споделя Деби.

Госпожа Деби Бърд е усетила заболяването си, когато двамата със съпруга си и 14 годишната си дъщеря Антония се преместили в ново жилище преди години в Боудън.

Въпреки че обновяването не е евтино, г-жа Бърд заяви, че си е струвало . Нейните кожни обриви са си отишли ​​и тя вече няма проблеми със съня . Официално във Великобритания, електро-чувствителност (ES) не съществува като медицинско състояние.

Лекарите казват, има малко научни доказателства в подкрепа на връзка между ЕМП и лошо здраве. Те твърдят, че симптомите, често приписвани на грип или вируси, са психосоматични. /standard.co.uk

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *