Вижте кои храни предизвикват рак (ВИДЕО)

Храни, които трябва да отбягвате, за да ограничите вероятността да се разболеете от рак

Една от причините за разболяване от рак е храната. Естествено има и други като химикалите в храната, въздуха и навсякъде, същото се отнася и за радиоактивните вещества като тези попаднали в организма след аварията в Чернобил и от други източници. Една от причините е и стреса, на който сме подложени всеки ден.

В храната едни от най-големите причинители на рак са консервантите и нитратите, пише doctorbg.net.  За вредата от нитратите и фунгицидите съм писал в тази статия в 2 части, която може да прочетете – ТУК.

Учени от Швеция са установили, че в месните храни, които се намират на пазара има най-много канцерогенни вещества. За най-вредни те окачествили кренвиршите и саламите, особено евтините.

Вижте кои храни предизвикват рак

Вижте кои храни предизвикват рак

Ето до какво заключение са стигнали учени от Стокхолм. С увеличаването на само 30 грама количеството месо на ден рискът от рак на стомаха се увеличава с 15 – 38 %. Освен това много вредни са и опушените меса. Пържените меса увеличават риска от рак на дебелото черво. В процеса на пържене се получават много вредни канцерогенни вещества. Най-добре е да не се прави запръжка на храните даже и да не са месни.

Наскоро САЩ призна факта за пилешкото месо, след като бе доказано от учени, че то причинява рак. Това беше укривано с години от американската агенция по храните.

За световния елит няма нищо по-важно от техните печалби за сметка на здравето и живота на хората. Във първия видео клип се говори за скандала с разкриването на вредата от пилешкото месо.

В него се обсъжда статия за фармацевтичните лекарства, които се използват за отглеждане на пилета и факта, че те съдържат арсен, който попада в консуматорите на шилешко месо. Арсенът е токсичен елемент и причинява дори смърт.

Това е замислено от тайните общества и е един от плановете им за съсипване здравето и живота на хората чрез лекарства и други средства като ГМО, ваксини и други отслабващи имунната система.

“Фигурин

Преди 44 години д-р Ричард Дей, който е шеф на организацията „Планирано родителство”, контролирана от Рокфелерови заяви пред лекари, че ракът вече е напълно лечим и остава само да се даде разрешение за масовото прилагане на лечението и то ще се въведе навсякъде. На една конференция през 1969 г. в Питсбърг той е казал, че сега могат да излекуват всякакъв вид рак. Още по темата за рака може да прочетете – ТУК и друга статия – ТУК.

Но това, което те могат се пази от обществото, защото им е изгодно да измират по 8 млн. души на година от коварната болест и да се харчат лекарства за лечението на онкоболните и от това да се трупат пари.

Планът на тайните общества като едни от тях са Илюминатите е да се намали числеността на населението на света и да наложат Нов световен ред с инсценирани заплахи от терористи и други подобни. Писателят Дейвид Айк писа в своя сайт, че от 13 – 28 юли ще се проведе събор на престъпния синдикат на организацията Бохемски клуб в така наречената Бохемска гора. Това е потаен мъжки клуб основан преди повече от 100 години и в него са членували и членуват видни политици.  Имаше и протест на американски граждани срещу тези тайни обшества, срещу които бяха употребени силите на реда.

Във второто видео „Черни тайни от Бохемската гора” е показано какво се прави там като за целта е проникнал сред тях журналист със скрита камера.

За тези събития свързани със световната конспирация и кой стои зад тях е описано в Библията преди 2000 г. и ние сме свидетели на предсказаните пророчества и очевидци на изпълнението им. И така според писаното в пророчествата се очаква да се наложи едно световно правителство и Нов световен ред при който ще се наложи на хората да се подчиняват на една фалшива религиозна система, за което Бог ни е предупредил, че е за зло и гибел на хората, докато поклонението на живия и истински Бог е животоспасяващо. Във третия видео клип се говори за това, но с тази разлика само, че не всички протестантски църкви са приели доктрините на католицизма.

Протест на американски активисти срещу престъпния синдикат в Бохемската гора.

Протест на американски активисти срещу престъпния синдикат в Бохемската гора.

Органите на реда са строени срещу протестиращите.

Органите на реда са строени срещу протестиращите.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *