Вижте невероятната история на Man Bark (СНИМКИ и ВИДЕО)

Историята на мъж с едно рядко заболяване

Една невероятна история, почти сюрреалистична, за този човек, когото всички наричат ​​Man Bark или Man Tree (човекът дърво): причината за тези странни прякори може да разберете от изображенията, които предлагаме. Неговото име е Dede Koswara, на 37 г.  и е от Индонезия. Неговото заболяване е един от най-странните и най-клинични случаи неразгадаеми както винаги: всяка отделна част от тялото му е покрита със странна кора, много подобна на тази на дърветата .

На практика, той има много клонове наръцете и краката едни над други както е при дърветата. Ако си спомняте, в класическата митология често се случваше, че мъжете са трансформирани в растения от боговете, като в мита за Аполон и Дафне.

Вижте невероятната история на Man Bark.

Вижте невероятната история на Man Bark.

За да се превърне в такъв бедния Деде, обаче, не е Божията воля, но много сериозно наследствено заболяване на кожатадисплазия на Lewandowsky-Lutz (Левандовски Лутц).

Поради това заболяване, тялото му е покрито с много безформени люспести брадавици върху цялото тяло и особено по ръцете и краката. Когато е прав това, което изглежда като клонове, всъщност са брадавици , но с огромни размери.

Заболяването му, което е известно също като епидермодисплазия веруциформис, е наследствено заболяване, което е свързано с висока степен на вероятност от риск на карцинома на кожата. За Деде, всичко започна, когато на 15 години се наранил и е получил нарязвания на коляното,  и раната се е заразени с щам на човешки папилома вирус , известен също като HPV.

Демир бозан билки за бъбреци

Той обясни пред репортери на Telegraph , че израстъци по кожата започват да се появяват бързо, навсякъде по тялото му. Както можете да си представите, поради болестта той трябваше да се откаже както от работното си място, а в семейството: съпругата му трябваше да го напусне, защото той вече не можеше да си гледа децата.

Днес, след като неговия случай става известен, човекът е получил много дарения,  и сега е подложен на най-много девет операции, които са били полезни и са отстранени повече от 8 кг брадавици. За първи път след 20 година, Деде е вече в състояние да видите очертанията на неговите ръце.

Вижте и този интересен случайТУК.

Човекът дърво.

Човекът дърво.

 

Роднини на човекът дърво.

Роднини на човекът дърво.

 

Човекът дърво след операцията.

Човекът дърво след операцията.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *