Вижте политиката на Европа за децата и семейството

Норвегия легализира содомистичните бракове през 2009 г. и сега държавен приоритет е изграждането на джендър общество, в противоречие на семейството

През декември миналата година в норвежкия град Берген, хомосексуалисти направиха гей-парад предназначен за деца. Целта на това неморално мероприятие е да развращават невинните създания и да служи за пример на цяла Европа и да променят традиционните ни разбирания за семейството. Така наречените содомити получиха одобрението на правителството да покваряват децата и да ги учат, че хомосексуализмът е нещо нормално и правилно, а хетеросексуализмът е извратено нещо.

Норвегия легализира содомистичните бракове през 2009 г. в противоречие с традиционните норми за семейството.

Норвегия легализира содомистичните бракове през 2009 г. в противоречие с традиционните норми за семейството.

Различни организации в Европа и в други страни по света, които се обявяват за правата на човека се стремят открито да наложат общество с хомосексуално ориентиране. Още през средата на миналия век е било предвидено от някои автори, че към края на века ще има тенденция да се наложи содомистично общество в повечето страни на Западна Европа и САЩ напълно противоположно на разбиранията за нормално семейство. В действителност програмата за създаване на такова общество е започнала още тогава.

Целта на содомистичните организации е налагане на контрол върху раждаемостта, главно върху това кой да има право да създава деца и кой не.

Средство за налагане на контрол върху човечеството, който да прави хората послушни, да не се бунтуват за правата си и свободите си.

Със содомизма се налага нов абсолютен тоталитаризъм, който представлява робовладелско общество от нов тип.

Снимка - политиката на Европа за децата и семейството

Снимка – политиката на Европа за децата и семейството

Според Библията това е голям грях и затова съвременните конспиратори понеже са противници на всяко добро и полезно нещо се стремят да го наложат и да покваряват обществото. Така например те се опитват да наложат контрол върху ползването на семена в селското стопанство и ще посегнат и на личните стопанства (четете ТУК), обмисля се закон за забрана в Европа на ползването на една от най-полезните подправки – канелата и други неща като икономическите кризи предизвикани от тайните общества чрез банките, очаквания срив на щатския долар, според думите на американския президент (има го в нета) и други. Част от плановете им засягат както човешкото здраве, така и свободата на личността. Самата дума содомизъм произлиза от древния град Содом разположен на брега на Солено море, в който бил разпространен хомосексуализма и бил толкова покварен, че е трябвало да бъде унищожен, според описаното в Библията.

Демир бозан билки за бъбреци

Още по темата за законите против семейството четете  – ТУК./sieminehn.wordpress.com

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *