Вижте с коя диета Иво Танев поддържа безупречна форма

Балансираната диета на Иво Танев му помага да запази килограмите си в норма

Известният певец, водещ и коментатор Иво Танев се слави от години като човек, който отслабна и постигна перфектна фигура, но и която успя да запази непроменена дълго време. Това е така, защото гологлавият чаровник спазва едно много важно правило – той се храни балансирано и спазва равно съотношение между белтъчините, мазнините и въглехидратите, които поема.

Балансираната диета на Иво Танев му помага да запази килограмите си в норма

Балансираната диета на Иво Танев му помага да запази килограмите си в норма

Диетата, която той използва и която се е превърнала за него в начин на живот, се нарича „Зоната“. Със същата диета килограми свалиха също така и неговите колеги Руслан Мъйнов и Иван Радоев.
Иво Танев си има режим, който спазва строго. Той закусва богато с 5 белтъка и един жълтък, доматено пюре и зелен лук. Всичко това е овкусено с хималайска сол и зехтин. На обед Танев винаги яде риба с печени картофи за гарнитура. В следобедните часове Иво Танев изяжда кофичка кисело мляко, а вечер хапва пилешко месо. Задължително той вечеря до 19 часа, а след това не слага нищо в уста. Ако е прекалено гладян, той хапва половин кофичка кисело мляко и си ляга. Гледа да си осигури поне 8 часа сън, защото именно той помага на организма да е здрав и предпазва от диабет, затлъстяване и ред други опасни болести.
Освен балансирана диета, Иво Танев много спортува и се движи. Той кара колело, играе тенис, плува, обича да ходи пеша. Това допълнително раздвижва метаболизма му. Затова и Танев може да се похвали с много добра фигура.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Вижте с коя диета Иво Танев поддържа безупречна форма

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *