Водата е безценен помощник срещу урочасване

Симптомите на урочасване са обща отпадналост, бързо изморяване, спадане на настроението без причини

Уроките или урочасването представлява негативна енергия, породена от завист, злоба, омраза и раздразнение. Тя се насочва към човека, към когото се изпитват тези отрицателни емоции и тогава той може да пробие аурата му. Понякога урочасването е напълно спонтанна реакция, независеща от хората, които просто имат лоши очи и пълна с негативизъм душа.

Водата е безценен помощник срещу урочасване

Водата е безценен помощник срещу урочасване

Симптомите на урочасване са обща отпадналост, бързо изморяване, спадане на настроението без причини, главоболие, което не се влияе от лекарства, раздразнение, темперутура. Освен това урочасания може да изпитва постоянната сънливост, апатия и равнодушие и непрекъснот срив на всичко, с което се захване.
Срещу урочасване водата е безценен помощник. Начините за предпазване и премахване на уроките датират от хиляди години.
За целта налейте в буркан течаща вода, най-добре от извор, но може и от чешмата. Пуснете във водата щипка сол и като запалвате една след друга три кибритени клечки, трябва да се изрича всеки път фразата: „В името на Отца, и Сина и Светия Дух. Амин!” Изгорялата част от клечките се хвърлят във водата. После се наведете над нея и дванадесет пъти повторете следните думи: „В името на Отца и Сина, и Светия Дух, Амин! Запази, Господи и защити, скрий раб божий /рабиня божия/ – името на човека – от черно, от жълто, от кафяво, от сиво, от бяло, от мъжко, от моминско, от детско око, от мисли, от разговори, от зли хора. Не говоря аз, говори Пресвета Богородица с устните си, със светия си дух”.
След това с тази вода три пъти напръскайте себе си или човека, който е урочасан. Напръскайте също така и дрехите и леглото му. При пръскането произнасяйте „В името на Отца и Сина, и Светия дух. Амин! ”
Урочасаният трябва няколко пъти на ден да се мие с тази вода, без да се изтрива, и да пие от нея. След един ден урочасването трябва да си отиде.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Водата е безценен помощник срещу урочасване

  1. zdraveite tova s vodata go napravih i vseki put kibritenite klechki zastavat vertikalno v suda tova normalno li e ili oznachava neshto? merci

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *