Всички отслабват с новата 8-часова диета

Диетата намалява килограмите, стреса, високото кръвно и риска от развитие на диабет

Изящен гръб, тънка талия, стегнато тяло – това са предимствата на най-новата мода в диетичното хранене – 8-часовата диета на Дейвид Зинценко. Наричат я революционна, тъй като дава ефект много бързо, като същевременно не ограничава ползващите я от различни вкуснотийки, като пица или шоколад, пише „24 часа”.
Хранителният режим залага на нещо много просто – набелязваме си 8 часа от деня, в които да ядем, а през останалите не бива да се консумира нищо.

Всички отслабват с новата 8-часова диета

Всички отслабват с новата 8-часова диета

По този начин се дава достатъчно време на тялото да изгори калориите, които са били приети.
В часовете бeз храна може да се пие вода, кафе и чай.
При тази диета се помага на митохондриите, които задвижват метаболизма като по този начин се ускорява изгарянето на калории. Вече опитали диетата заявяват, че са отслабнали в рамките на три дни. Може да се увеличат дните и до 5 или 7, но това вече е личен избор, който сами ще направите, след като усетите как се чувствате. Тази диета предпазва от развитие на диабет и сърдечно-съдови заболявания, тъй като гладуването намалява вредните неща, които ги предизвикват. 8-часовата диета влия много добре и на хора с високо кръвно налягане. Намалява се стреса, тъй като не се отделя толкова много кортизол, който отговаря за появата му.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Всички отслабват с новата 8-часова диета

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *