За лечение на болести по зъбите помага тази много ефикасна рецепта

Тя може да ви помогне да решите някои здравословни проблема със зъбите

Авторът Михаил Столбов в своята книга „Как си отгледах нови зъби” е описал 2 тинктури, за които твърди, че са много ефикасни за зъбите и с тях трябва да се прави жабурене всяка вечер за един месец или само когато има нужда. Той съветва, когато усетите болки в зъбите веднага да ги приложите.

За двете настойки ви трябват корени от аир, прополис и естествено спирт.

За първата настойка е необходимо 500 грама чист етилов спирт, в който се слагат корените от аир – половин чаша от тях. При липса спиртът може да се замени с ракия, която да е най-малко 40 градуса, Така настойкаат престоява за 1 седмица на хладно и тъмно.

За здрави зъби помага една рецепта на автора Михаил Столбов.

За здрави зъби помага една рецепта на автора Михаил Столбов.

Втората настойка се прави с 15 грама от прополиса, който се настъргва също в спирт – 500 грама.  И тази настойка трябва да престои както първата за 1 седмица на хладно и тъмно.

Когато ще я прилагате смесвате по една лъжица и от двете настойки и така се жабурете за 2 минути и след това изплюйте и изплакнете.

Тинктурите лютят, но трябва да изтърпите. Хора ползвали тази рецепта казват, че веднага изчезват болките към топло и студено. Струва си да опитате тази рецепта при нужда. Специалистите смятат, че аирът действа обезболяващо, а прополисът запълва всички миниатюрни пукнатини по зъбите.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *