За пречистване на болни стави помага тази отвара

Отварата от дафинов лист е полезна за пречистване на вашите стави

В миналото нашите баби и майки са слагали в почти всяка манджа дафинов лист. Сега имаме на разположение много подправки и затова дафиновият лист е по-малко употребяван. Ако имате болки във вашите стави, без да сте се натоварили или ударили, то може би имате нужда от пречистването им. От храната или от лекарствата в ставите се натрупват вредни за здравето вещества. Те намаляват тяхната способност за движение и ни причиняват болка. За пречистването им помага отвара с дафинов лист.

За болни стави чай от дафинов лист

За болни стави чай от дафинов лист

Ето как да си я направите:

Вземете дафинови листа 5 грама и ги накиснете в студена вода – 300 мл и да се варят 5 минути. Така приготвеният чай се изпива за 12 часа, но не на веднъж, а на малки глътки. Този лек се изпълнява в продължение на 3 дни и се прави почивка от една седмица и след това може да се повтори отново. За да има полза от отварата от дафинов лист трябва да се спазва диета с безмесни храни, месото и млечните продукти да не се ядат, за да може да се изчистят болните стави.

Рецептата е предназначена за ставните капсули и само тях може да изчиства, за други здравни проблеми не се предвижда употребата й.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “За пречистване на болни стави помага тази отвара

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *