Забавни упражнения за отслабване и тънка талия (ВИДЕО)

За всяка болест и за отслабването винаги е необходимо движение, а за младите хора по-големи физически натоварвания и упражнения 

Избрали сме подходящи упражнения за тънка талия, които са приятни, лесни и забавни. Благодарение на динамиката на упражненията, се получават хубави извивки в областта на талията и навсякъде. Във видеото, което сме избрали е на фитнес треньорът Тифани Рут, която е иновативен фитнес експерт за повече от 20 години. Тя се е занимавала творчески с джаз, модерен танц, балет, аеробика, бокс, бойни изкуства, вдигане на тежести и е приключило в уникалния си стил на фитнес известен с милиони като Тифани Рут Workouts.

Забавни упражнения за отслабване и тънка талия

Забавни упражнения за отслабване и тънка талия

Тифани Рут е родена и израснала в Лос Анджелис, Калифорния. От 3-17 г. възраст, тя е творческа танцьорка, когато на 18 години тя открива клуб „фитнес“ и започва да преподава аеробика. Осъзнавайки дълбокия ефект от правенето на упражнения върху живота на хората, Тифани става страстна преподавателка на училищни класове и обучава хората. Въпреки това, Тифани се интересува от преследване на кариера в правото, и докато същевременно продължава да работи като фитнес инструктор, тя завършва с отличие университета на Калифорния в Лос Анджелис с бакалавърска степен през 1996 г., като получава диплома по право от Университета на Южна Калифорния (USC) през 1999 г. След като се дипломира от USC, Тифани реши да не практикува право и избра да се съсредоточи върху своята страст да помага на хората да подобрят живота си чрез своите тренировки.

Гледайте видеото с нея и нейните упражнения за тънка талия и отслабване, но преди да ги практикувате загрейте!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *