Реклама

Рекламата в интернет вече почти успя да измести рекламата във вестниците. Защото цените тук са значително по-ниски, а аудиторията е доста по-голяма.

реклама в интернет в здравен сайт

Тук е най-евтината реклама в интернет (кликни върху изображението за пълен размер)

Все по-малко рекламодатели публикуват във вестниците, защото там парите им имат малка възвръщаемост и не достигат до достатъчно голяма аудитория.

А ето какви са статистиките на Лечител.Нет за последните 30 дни – от 29 септември до 29 октомври 2014 година. За периода сайтът е имал:

 • 171 700 посещения
 • от 81 289 уникални потребители,
 • които са разгледали 746 806 страници.

Само попитайте на мейла info@lechitel.net, който сме посочили и по-долу, или попълнете формата за контакти, и ще получите неустоима оферта, която със сигурност ще ви хареса!

На сайта има позиции с различни рекламни размери. Ако проявявате интерес към конкретен размер, можем да ви направим справка за цената.

Има и възможност за публикуване на статия за вашия бизнес, която ще се позиционира добре в Гугъл и ще способства за по-добрата ви репутация. За да стане това обаче, статията трябва да бъде написана специално за сайта и в нея да няма нито една част от изречението, която да се намира другаде в интернет, тоест не бива да се прави копи-пейст. Статията ще остане на сайта, докато сайтът съществува.

30 октомври 2014

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение


  Данни от Google Analytics за посещенията от април до септември 2012

  Данни от Google Analytics за посещенията от април до септември 2012

  Текстът по-долу е от 13 октомври 2012 година.

  Lechitel.net за повече от 4 години успя да се наложи сред водещите сайтове на тема ЗДРАВЕ.

  Google Analytics за последните 6 месеца показва данни за посещенията от 1 април до 30 септември 2012 г. За този период Lechite.net е имал 800 767 посещения, а страниците, които са прегледани, са над 1 милион.

  свържете се с насАко имате продукт, който има нужда от реклама в сайт на  здравна тематика, Lechitel.net е мястото, където можете ефективно и евтино да рекламирате. Пишете ни за вашите изисквания на мейл info@lechitel.net или ни се обадете на 0888 571 981, за да получите своята уникална оферта. 

  Направете вашия бизнес, продукт или услуга по-видими и по-популярни с наша помощ. Ако се интересувате от реклама в повече от 1 здравни сайта, ние можем да предоставим и това.

  Нашата оферта ще бъде образувана според наличните в момента реклами и се базира на приходите за съответния период.

  Не чакайте, а се обадете веднага!

  Молим, коментирайте!

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *