За контакт

Лечител.Нет е един от най-старите и авторитетни сайтове за нетрадиционна медицина, билколечение, домашни средства и лекове.

Сайтът прави средно около 20-25 000 посещения на ден, има фейсбук страница с над 80 000 ревностни последователи.

Ако сте билкова аптека, производител на хранителни добавки или лекарства, ние сме сайтът, към който трябва да се обърнете, за да достигнете най-бързо до потенциалната си аудитория!

Още за рекламата в Лечител – ТУК!

Ако сте автор и пишете без грешки, а изреченията ви не съвпадат с изречения, писани от други автори на други места в интернет, също можете да ни се обадите по мейла.

Владеенето на руски и английски е сериозно предимство.

За връзка с нас пишете във формата за контакти или на имейл info@lechitel.net.

Също можете да се обадите и на телефона, посочен по-долу.

Други сайтове от групата са:

Сайтовете са собственост на „Марс Медия Груп“, адрес: София, ул. „Черномен“ 3, офис 13,  тел 0888-571-981, МОЛ Георги Календеров.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  8 коментара по “За контакт

  1. Здравейте, ние сме фирма, работеща с продукти в сферата на алтернативната медицина. Бихме желали да рекламираме своите продкти при Вас с PR статия. Моля да ни изпратите информация за цените, периода на активност на рекламата, както и условията и изискванията на сайта.

   Благодарим предварително!

  2. Знаете ли нещо за капсули Триактал? Могат ли да се вземат с профилактична цел? Попагат ли при полип на матката? Маля Ви отговорете ми, защото ми предстой хистероскопия и отстраняване на полип в матката. Ако пробвам леч. С триактал дали ще избегна опер. Отстраняване на полипа? Моля ви, отговорете ми!!!

  3. Уви, и аз се подлъгах по рекламата… От сайта на фирмата си хупих една опаковка за 1 месец, т. к. бяха на промоция. Според прочетеното и един месец би бил достатъчен да се отърва от гъбичките /кандида/, но … Никакъв ефект. Освен това, в явно рекламните отзиви и менния пишеше, че действа и като стимулатор, зарежда с енергия, тонизира, прочиства и т. н. Но и този ефект при мен отсъстваше.

  Молим, коментирайте!

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *