Три рецепти на баба Ванга за бяло течение

Няколко много ефикасни рецепти на баба Ванга за бяло течение ще ви помогнат

Въпреки че има и начини за лечение на бяло течение с медикаменти от традиционната медицина, все повече жени се опитват да стопират този неприятен проблем с природни средства. Хубаво е да знаете, че все пак е добре да се консултирате с лекар относно ползването на билкови рецепти.
Има три изпитани рецепти на баба Ванга за бяло течение, които биха ви помогнали много, ако ги изпълнявате. Те се прилагат, само ако възпалението на половата система на жените не е много сериозно и не се дължи на някои по-опасни болести.

рецепти на баба Ванга за бяло течение

Няколко много ефикасни рецепти на баба Ванга за бяло течение ще ви помогнат

Първата от прословутите рецепти на баба Ванга за бяло течение е с ябълков оцет. За да е ефективна, ябълковият оцет трябва да е натурален и най-добре да сте си го приготвили вие. С него се правят промивки, разреден предварително с вода, като се препоръчва рецептата да се прилага в случаите, когато възпалението е предизвикано от външни замърсители. Ако подправяте и ежедневната си салата с натурален домашен ябълков оцет, то тогава лечението е още по-ефективно
Втората от прословутите рецепти на баба Ванга за бяло течение е с невен. За нея са необходимо да си приготвите маслен извлек от билката. Шепа от изсушената или от прясната билка се заливат с 200 грама чист зехтин и се оставя на тъмно за около 7 дни. После се прецежда и 2 супени лъжици от течността се добавят към вода, с която да миете интимната си зона.
Третата от прословутите рецепти на баба Ванга за бяло течение е с чесън. Освен под формата на свещичка или тампон, чесънът може да се ползва и вътрешно като го хапвате повече, тъй като той има силни антимикробни и противогъбични свойства. Като тампон се взима ненаранена главичка чесън, която се увива в марля и се поставя конец за по-лесно изваждане. Нека той да постои вътре около час-два и после да се извади внимателно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *