Силата на естествените съставки в козметиката на Clarins

Знаем добре, че природата съдържа в себе си всички целителни средства, необходими на човешкото тяло.

От векове билките заемат централна роля в същността на алтернативната и природна медицина – използват се широко както по отношение на здравето, така и в тясна връзка с предоставянето на много трикове, свързани с красотата. От марката Clarins добре познават чудодейните свойства на билките – затова и във формулите на козметичните им продукти често ще срещнем екстракти от едни от най-полезните и разкрасяващи билки.

Важни са не само активните съставки, но и честотата и постоянството на прилаганите грижи

Дори и да притежавате козметичен продукт от най-високо качество, ако не отделяте всекидневно минути за грижа и разкрасяване, то няма да се радвате дълго и ефикасно на множеството му ползи.

Ежедневното почистване и тонизиране на кожата на лицето, както и употребата на подходящи за нея кремове спрямо типа й, неимоверно оказват ефект, който ще се задържи задълго. Не пренебрегвайте важността от това да осигурявате трайна и своевременна грижа на кожата си.clarins-02-козметика

От Clarins предоставят богат избор от измивни и тонизиращи продукти – може би най-основната и важна козметична грижа, която следва да дарим на кожата си. Почистването от натрупаните замърсявания, себума и праховите частици е основополагаща грижа за лицето – ако не премахваме нечистотиите от лицето си, няма да има голямо значение доколко качествени ще са дневният и нощният ни крем. Мръсотията ще действа като бариера, непозволяваща на ефективните съставки на кремовете да проникнат и подействат в дълбочина.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Тониците на Clarins са едни от най-предпочитаните натурални козметични продукти на пазара

Не една и две дами открито изразяват предпочитанията си, позовавайки се на продукти от Clarins. Всеизвестен факт е колко е важен тоникът в грижата за лицето – именно той играе водещата транспортираща роля на активните екстракти и съставки до най-дълбоките слоеве на кожата. Без него те трудно бихте достигнали до основната си цел – така и ефектите от качествената козметика няма да се разгърнат в пълнотата си.

Тониците на Clarins са умело създадени така, че да отговарят на специфичните нужди на различните типове кожа. За всеки вид ще откриете продукт, оптимално съобразен със съответната грижа. Това осигурява наистина бързо и ефикасно действие на прилаганата козметика.

Разбира се, съществуват много други фактори, които влияят и са определящи за качеството на вашата кожа. Здравословният начин на живот, знаем добре, върви ръка за ръка с красотата и жизнения вид на лицето. Включвайте в менюто си храни, богати на витамини и минерали. Набавяйте си достатъчно количество сън и не забравяйте често да хидратирате както лицето си, така и тялото си. Водата е основен източник на пречистване и снабдяване на кожата с озарение и свежест.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *