Демир Бозан лекува стрес и главоболие

Какво лекува Демир бозан? На 55 години съм и от няколко месеца ме мъчи високо кръвно и адско главоболие.

Докторите казваха, че е заради възрастта и стреса и ми изписаха успокоителни.

Хапчетата и до днес си стоят в домашната аптечка, а аз намерих спасение в Демир Бозан.

Чая ми го препоръча майка ми, която имаше проблеми с кръвното преди години. Като чу какво са ми изписали, веднага ми донесе една кутия Демир Бозан.

Пиеше чая от дълго време, но за възрастта си беше изключително жизнена и подвижна. И отдавна не я бях чувал да се оплаква, от каквито е да е грижи със здравето. Всъщност откакто пиеше Демир Бозан.

По нейна препоръка пия по две-три чаши от Демир Бозан всеки ден. Работя в завод за метали и работата ми е доста тежка и неприятна, но откакто пия чая, се чувствам все по-добре и по-добре. Главоболието ми изчезна, високото кръвно и световъртежът – също.

Съпругата ми дори отбеляза, че вече имам по-здрав цвят на лицето отпреди. Тя също започна да пие Демир Бозан и наскоро се похвали, че се чувства много бодра и спокойна.

По принцип е доста болнава и през зимата не пропуска поне седмица-две да е в болнични заради простуда, но тази година за голяма изненада на всички въобще не се разболя.

И двамата продължаваме да пием Демир Бозан на почивки, а благодарение на чая забравихме за здравословните си проблеми напълно.

Иво Захариев, 55 г.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *