Демир Бозан лекува стрес и главоболие

Какво лекува Демир бозан? На 55 години съм и от няколко месеца ме мъчи високо кръвно и адско главоболие.

Докторите казваха, че е заради възрастта и стреса и ми изписаха успокоителни.

Хапчетата и до днес си стоят в домашната аптечка, а аз намерих спасение в Демир Бозан.

Чая ми го препоръча майка ми, която имаше проблеми с кръвното преди години. Като чу какво са ми изписали, веднага ми донесе една кутия Демир Бозан.

Пиеше чая от дълго време, но за възрастта си беше изключително жизнена и подвижна. И отдавна не я бях чувал да се оплаква, от каквито е да е грижи със здравето. Всъщност откакто пиеше Демир Бозан.

По нейна препоръка пия по две-три чаши от Демир Бозан всеки ден. Работя в завод за метали и работата ми е доста тежка и неприятна, но откакто пия чая, се чувствам все по-добре и по-добре. Главоболието ми изчезна, високото кръвно и световъртежът – също.

Съпругата ми дори отбеляза, че вече имам по-здрав цвят на лицето отпреди. Тя също започна да пие Демир Бозан и наскоро се похвали, че се чувства много бодра и спокойна.

По принцип е доста болнава и през зимата не пропуска поне седмица-две да е в болнични заради простуда, но тази година за голяма изненада на всички въобще не се разболя.

И двамата продължаваме да пием Демир Бозан на почивки, а благодарение на чая забравихме за здравословните си проблеми напълно.

Иво Захариев, 55 г.

Погледни и тези публикации по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *