Най-успешната доказана терапия за лечение на рак (ВИДЕО)

Много болни от рак са били успешно излекувани, но всичко е било прикривано, за да не се разчуе и приложи успешната терапия

„Имало е много излекувани от рак, а всичко е било безмилостно и систематично потулвано, с подобни на Гестапо методи от институтите за ракови заболявания.“ д-р Робърт С. Аткинс.

Д-р Бари Касилет, говорител на Американското онкологично общество през 2007 г. заяви: „…Нито една диета не е доказала, че лекува рак.“ Друг негов колега д-р M. Дийн Бърк: „Те са мошеници.“ Той има пред вид тези лекари, които лекуват рак с природни средства и диети.

Терапията за лечение на рак на д-р Герсон се основава на природни средства

Терапията за лечение на рак на д-р Герсон се основава на природни средства

Лекарства или здравословно хранене? За подобряване на здравето на човек и околната среда. Човечеството е единствената форма на живот, която е поела в обратна посока и поглежда отдалеч на нашия единствен дом. Нашият интелект ни е довел до тук, още по-близо до един друг свят, който е вътре в нас. И в тази вселена, иронично, лежи отпечатъкът за нашето бъдеще.

Ракът! Биологичен код в дегеративна посока. Той се наслаждава с това, което го храним. Менюто от неща, които предоставяме на тези същества, се увеличава с всеки изминал ден. Един човек е намерил начин да прекрати това преди много време.

Д-р Макс Герсон

Д-р Макс Герсон

Макс Герсон е роден на 18.10.1881 г. в Wągrowiec, Полша. Завършва медицина и специализира във Вроцлав, а по-късно вътрешна медицина и нервни заболявания, в Билефелд. Той създава терапия за лечение на дегенеративни заболявания като туберкулоза и рак. Написал е труд и терапията носи неговото име. Герсон е евреин по произход и избягва в САЩ през 1936 г, издържа изпитите по медицина и става гражданин на страната през 1942 г. Умира на 8.03.1959 г.

Неговият труд е бил отхвърлен от официалната медицина като безполезен, защото той наистина лекувал рак, а те нямали интерес ракът да се лекува успешно, заради печалбите от лекарствата.

Има закони срещу лечението на рак. На лекарите не им е разрешено да пробват нещо различно. Те трябва да използват само тези методи, които вече са доказали, че не помагат. Представете си какво бихме могли да направим, ако тази алтернатива бъде приета. Но има закони срещу това. Не ви е позволено да лекувате. Прекалено много пари се печелят от лекарства. Ако терапията Герсон била приета и изпълнявана, тя би помогнала да се промени историята на модерното земеделие, хранителното снабдяване, здравеопазването, икономиката и разбира се околната среда.

“Фигурин

Когато принц Чарлз направил публично изявление в подкрепа на терапията Герсон, след като видял ефективността й, той бил разкритикуван от медицинското общество. Въпреки това, неговото твърдо становище било изпратено в писмо, до Института Герсон. Шарлот Герсон редовно изнася лекции за терапията на баща си по цял свят.

Д-р Герсон казвал: “Двете основни неща са: токсичност и липса.” Като млад доктор в Германия, това което вдъхновявал Макс Герсон бил унгарския медицински изследовател д-р Игнац Земелвайс, който открил, че ако медиците просто измивали ръцете си, когато израждали бебета, жените не биха умирали повече от инфекции. Той бил жестоко осмиван за това предложение. Осмиването било и към Герсон, след като той открил лек за мигрената и главоболието си, а след това и за туберколозата, просто като сменил диетата си. Започнало клинично изследване с 450 нелечимо болни от кожна туберколоза. Първоначално нито един не се възстановил и Герсон бил съкрушен. Но след това се разбрало, че една от сестрите се промъквала и давала пасти, бира и наденици на пациентите. Диетата на Герсон след това била стриктно следвана, като това довело до възстановяването на 446 от 450 пациента! По-късно открил, че също така излекувал и рак.

Когато неговият близък приятел, д-р Алберт Швайцер, се разболял от диабет, той успял да го излекува. Това довело Швайцер да оцени и обяви Герсон за, цитирам: “Най-удивителният гений в медицинската история.” През юли 1946, сенатор Клауд Пепър изслушва подкомисия относто раковата терапия на д-р Герсон. Удивителните сведения били бързо отразени от новинара на ABC Реймонд Греъм Суинг по радиото. Обществената реакция била бърза и положителна. Но излъчването довело до уволнението на Реймонд Греъм Суинг две седмици по-късно, под сериозния натиск на фармацевтични и американски медицински институти.

Позната история, за това как фармацевтичната мафия подтиска всяко положително развитие на лечението му с природни средства. Зад тази мафия стоят тайните общества с участието на Ционисти, Илюминати, банковите магнати потомци на Ротшилд и други. Целта им е не само печалба от лекарства и други средства като ГМО, а депопулация на населението и въвеждане на Нов световен ред и така да направи хората бедни и завсисими.

Точно създаването на този ред е предсказан в Библията като идващ да принуди с измами и други средства народите да приемат фалшиво религиозно поклонение в противовес на даденото от БОГ и описано в книгата Откровение, което засяга и важните въпроси за спасението чрез вяра. И това е една от целите му, да се приеме лъжата пред истината за важните житейски въпроси на вярата. Вижте клиповете към статията!

Още за рака четете – ТУК.

Quotes-from-bible

Цитати-от-Библията

)

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Най-успешната доказана терапия за лечение на рак (ВИДЕО)

  1. Здравейте,ето ви телефона на един лечител който излекува майка ми от рак на гърдата.
    Лекува също така и много други видове рак и то успешно.
    0876569751 Константин
    Имейл
    [email protected]

  2. Даа, Константин е невероятен човек, помогна ни и сме много, много доволни от този гении. Толкова интелигентен и прекрасен човек.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *