При запек си направете чай за разхлабване

Чай за разхлабване може да ви помогне, ако страдате от упорит запек и лениви черва

Покрай празниците и преяждането, много хора чувстват дискомфорт, а някои, склонни към запек се чудят как да се облекчат.

Ще ви дадем един по-скъпичък, но хубав вариант, и няколко евтини, но само за временно ползване (защото при вторите запекът пак се връща!)

1. Фигурин

Без съмнение най-действащото, макар и малко по-скъпо нещо, това е Фигурин, който се ползва спокойно като чай за разхлабване.

Той върши работа и при по-тежките случаи, дори при някои форми на хроничен запек. Взима те трикратно всеки ден, за да има полза от него. Опаковката стига за един месец, което време принципно е достатъчно за да се отбележи трайният ефект. Вижте по-подробно ТУК: Фигурин като чай за разхлабване!

2. Други варианти на чайове за разхлабване

Затова ви предлагаме няколко варианта на чай за разхлабване, които могат да ви помогнат.

Много е полезно съчетанието от корени от гръмотрън, корени и стръкове от глухарче, кори от зърнастец, корени от сладък корен, плод от кориандър, лист от майчин лист, листа от черна боровинка.

Взима се по една чаена лъжичка от всички, обърква се и се взима една пълна супена лъжица, която се пуска в 400 милилтра вода.

Вари се около 5 минути, запарва се половин час, прецежда се и се пие на два приема около 15 минути преди хранене.

чай за разхлабване

Чай за разхлабване може да ви помогне, ако страдате от упорит запек и лениви черва

Този чай за разхлабване се приема освен при хроничен запек и за наднормено тегло за отслабване.

Комбинацията от билки има очистително, слабително и диуретично действие, а освен това потиска апетита.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Предназначена е за хора, които освен наднорменото тегло са склонни към запичане и нередовен стомах.

Сместа едновременно способства регулярното храносмилане, като едновременно с това билките се грижат за разграждането на мазнините, извличането и изхвърлянето на мазнините от клетките на тялото.

Желателно е по време на употребата на чая да намалите количеството приемани храни, които смятате, че са причина за наднорменото ви тегло.

Стомахът на възрастен човек е с размер около литър – затова съществува просто правило при храненето – 500гр храна 250мл течности на едно хранене.

Спазването на това правило осигурява на стомаха спокойно храносмилане, без претоварване /преяждане/ и възможност да извлече пълноценно хранителните вещества от храната.

При запек се препоръчва е чай за разхлабване с джинджифил.

Парче корен от джинджифил с размери около сантиметър се вари 5 минути в 300 милилитра вода. Оставя се да престои половин час, прецежда се и се пие, подсладен с мед. Чаят от джинджифил може да се пие топъл или студен.

Друг чай за разхлабване е този от ленено семе.

Той се приготвя от чаена лъжичка ленено семе, което се вари в литър вода за 15 минути. Прецежда се и се пие, подсладен с мед.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “При запек си направете чай за разхлабване

  1. Аз лично съм взимал „Фигурин“ като чай за разхлабване при хроничен запек и ми е помогнал бая. Само трябва да внимавате да го взимате Фигурина редовно, както му е ред по три пъти в деня и да не спирате. В началото можете да решите, че е постигнат ефектът, но продължете да го пиете поне още 2-3 седмици преди това, за да имате траен, стабилен резултат. Помага също и при хроничен запек, както казах, но е полезен за още 1000 работи, като например за пречистване на кръвта и прочие. Ще видите на сайта им. Жесток! Супер съм доволен! Тия другите неща, дето са изброени, действат, но за кратко. После ако имате сериозен проблем, проблемът се връща и се оказва, че напразно сте гълтали или пили някакви билки. При фигурина не е така, нещата са трайни. Също, разбира се, не е лошо да разберете и коя е причината за хроничния запек и да лекувате нея, защото запекът сам по себе си не е болест, а гаден симптом и той не изчезва напълно, докато не се излекува болестта, която го причинява, за съжаление.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *