Мнения за Хидролесс слим. Отслабва ли се с него? При целулит и високо кръвно

Отслабва ли се с Хидролесс слим? Мнения. Действие при високо кръвно. При целулит. Прием за отслабване. Хидролесс и бъбреци. За отводняване Цена и откъде: Марешки, Ремедиум. Странични ефекти. Заместители: Ликуид Оф, Фигурин и др.

Хидролесс Слим е растителна комбинация, която извежда от тъканите насъбрани течности и ускорява обменните процеси. По тези два начина той води до поддържане на теглото.

Съставки на продукта СЛИМ
ЕкстрактиКак работят
Горчив портокализточник на синефрином — натурален фет бърнър. Увеличава разхода на енергия и ускорява процеса на разграждане на мазнините. В допълнение леко потиска апетита
Черна боровинкаизточник на антоциани, които активират производството на протеин с ключова роля за метаболизма на мазнините. Под негово влияние мастните постъпления се изгарят, вместо да се сложат в запас. Боровинката оптимизира използването на захар и стабилизира инсулиновия отговор, което също влияе върху мазнините, конкретно в коремната зона
Ябълков оцетизточник на макро и микро елементи за храносмилателната с-ма, на органични к-ни – стимулатори на обмяната. Потиска апетита и на влечението към сладко. Съдържа пектин и антиоксиданти. Влияе на разграждането на въглехидратите, на нивото на холестерола. Повишава общия тонус чрез мощно изчистване
Коприватук участва като диуретик и спомага за отвеждане на токсините от тялото
Цинкповишава издръжливостта на дългосрочно нискокалорично хранене, участва като регулатор на хормоните, главно на инсулина, и в метаболизма. Недостигът на цинк е причина за отлагане на мазнини в тъканите
Чер пиперактивизира обмяната, дренира и детоксикира
Хромрегулира кр. захар и участва във всички метаболитни процеси

Колко време се пие Хидролесс слим и как?

 • Дозировка за отслабване. За тази цел подхожда Хидролесс Слим, който се афишира като помощник на програми за отслабване. В листовката е посочена неговата цел – закрепване на теглото в здравословни граници. Тази цел си подсигурява с приемането на 2 Х 1 таблетка дневно. Кутията съдържа количество за един месец. Резултатите са устойчиви при прием в три поредни месеца;
 • При целулит. Мастните клетки препречват потоците от кръв и лимфа и спират дренирането на вода от тъканите, което причинява дегенерация на колагеновите и еластинови влакна. Кожата наподобява портокалова кора. Хидролесс Слим се противопоставя на този процес като възстановява протока на течности и видимо намалява целулита при стандартна дозировка от 2 Х 1 таблетки;
 • За отводняване. За тази цел служат еднакво добре Хидролесс и Хидролесс Слим. Първият е направен специално за отводняване и е за предпочитане при отоци и подпухване на тъкани. Дозата за тази цел е 1 таблетка дневно. Хидролесс се продава в кутии по 30 бройки;
 • Хидролесс и бъбреци. Задържането на течности в някои случаи показва нарушена работа на бъбреците. И обратното – приемане на диуретик подпомага органа, докато се лекува. Без други цели, освен отводняване, препоръчително е приемането на стандартния Хидролесс по 1 капсула дневно;
 • За мъже. Продуктите Хидролесс не са полово ограничени. Те помагат еднакво на жени и мъже, които се нуждаят от подобряване на оборота на течности и активиране на обмяната. Дозата за мъже е идентична.

Мнения за Хидролесс слим

Не съм доволна от Хидролесс, казва Доли от БГ-мама. Не ми помогна въобще, добавя Danielad. Пих го 4 месеца, накрая по навик, но ефектът при мен беше минимален, споделя iv6.

hidroless-01

Хидролесс е наименование на полската компания Natur Produkt Pharma. Продават се два варианта – обикновен и Слим

Срещу 3-4 негативни мнения стои по едно позитивно. От 5 дни пия Хидролес и съм 1.5 кг надолу, се казва в тема на майките, посветена на Хидролесс Слим. Няколко жени казват, че корема видимо е хлътнал, отоците са изчезнали.

Като положителен ефект от препарата се посочва желанието да се пие вода. Дами, които са поемали по 1 чаша дневно, под влияние на добавката са увеличили приема до 2-3 л.

Когато Хидролесс работи добре, уринирането е често – над 6-7 пъти дневно и още 3-4 пъти през нощта. По-рядко се споделя за увеличено изхвърляне и на твърди отпадъци.

Някои от постоянните потребителки на Хидролесс го пият на курсове, по съвет на лекар. Една редува по един месец със и без добавката, друга пие 2 месеца и почива един.

4.5 кг в минус е най-голямата цифра,  споделена като ефект от Хидролесс (без диета).

Вижте още мнения за Хидролесс слим и оставете и вие своя отзив ТУК в нашия форум по темата с отзиви и коментари!

Мнение №1: Моето отслабване с Хидролесс слим и чай
hydroless-slim-violeta-nikolova

Виолета Николова от Плевен

От 4-5 години пия различни добавки за отслабване. Имам няколко излишни килограма и никаква воля да ги сваля в тренировъчната зала. Затова станах редовен клиент на аптеките. От повечето хапчета не видях ефект – останах дебела и след тях.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Миналата година почти цялата изкарах на Хидролесс. С него изкарах литри вода и визуално намалих обемите.  Спрях го, защото се изплаших да пия толкова силен диуретик месеци наред. Потърсих нещо по-умерено като отводняване и по-активно като изгаряне. Така избрах Фигурин, който е билкова смес, а не капсули. Отводняващият ефект го има, но отслабващият е по-силен. Само от Фигурин съм на минус 5.2 кг. Мисля че след толкова добавки и диуретици такъв резултат е повече от добре.

Виолета Николова от Плевен

Можете да купите „Фигурин“ за 49 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====> Поръчай Фигурин ТУК!

Хидролесс или Хидролесс слим?

Капсулите Хидролесс са с по-ограничен състав спрямо Слим. В тях присъстват само копривата, боровинката, цинкът и ябълковия оцет. Това са съставките, които акцентират върху отводняването.

Липсват другите компоненти, които засилват разграждането на мазнините. Следователно и двата продукта отводняват, но за отслабване е направен вариантът Слим.

Отслабва ли се с Хидролесс слим?

Потребителки на Хидролесс Слим отслабват. Мнозина във форумите споделят за намаление в обиколките, по-рядко се посочват и конкретни редуцирани килограми.

Но подалите мнение жени не са приемали Хидролесс Слим изолирано. Следователно те не са сигурни дали полученият ефект се дължи само на препарата или на всички мерки в комплекс.

Резултати. За колко време се отслабва?

Производителят е предназначил продуктите Хидролесс за отводняване. Той не обещава отслабване в брошурите и листовките. Напротив, представя Хидролесс Слим като помощник в други мерки за отслабване и като средство за поддържане на нормално тегло. От това следва, че препаратът ще има самостоятелен ефект само при задържане на теглото.

Потърсихме споделени резултати на жени, които са отслабнали с Хидролесс Слим. Най-доброто постижение е 4.5 кг, регистрирано от потребителка на БГ-мама.

Времето за отслабване също не е предмет на информация от страна на потребителя. Но той е категоричен, че добавката трябва да се приема 3 поредни месеца. Приемам, че това е нормалният срок за получаване на видим резултат.

Още по темата ТУК: Чай Фигурин за отслабване. Мнения. Има ли странични ефекти? В кои аптеки се намира?

Колко време може да се пие?

Без прекъсване Хидр. Слим се приема в течение на три месеца.

Прием против целулит

Целулитът няма отношение към теглото и пълната фигура. Той е патология на подкожните мастни тъкани, която зависи от възрастта и естрогена (които са обвързани).

hidroless-06

Отвътре погледнато, целулитът е застой на лимфа и кръв и фиброза в определени зони

Днес жените смятат целулита за естетическа катастрофа и в определени граници той е такъв. При силна изразеност започва да се държи като патология, която влияе на структурно и на психологическо ниво. Не е да пренебрегване фактът, че целулитът е реална причина за нервен срив, депресия и комплекси.

Целулитът има четири признака, които взаимно се усилват:

 1. Нарушена микроциркулация на кръв и лимфа;
 2. Увеличаване на подкожния мастен слой;
 3. Уплътняване на съединителната тъкан;
 4. Действие на половите хормони.

Целулит имат и стройните жени, което значи, че няма проблемът не е в мастния слой, а в структурните влакна в него.

hidroless-05

Три стадия на целулит

Специалистите твърдят, че диуретиците не работят срещу целулит. При загуба на течности обемът на тялото намалява и проявите на водния целулит (отечна форма) бързо минават. Но диуретиците водят до сухота и излющване на кожата, до снижение на тонуса и поява на малки бръчки в областта на очите и около устата. Вътрешни, опасни за здравето ефекти, са нарушен сърдечен ритъм и повишена гъстота на кръвта, риск от тромби и бъбречна недостатъчност. Още един негатив е привикването към диуретиците и развиваща се неспособност на организма сам да извежда течностите.

Комбинираните препарати като Хидролесс са по-добро решение, отколкото чистите диуретици. Те отводняват, но имат и други ефекти – директно върху мастните депа и кръвната циркулация.

Действие на Хидролесс върху бъбреците

Диуретиците увеличават извеждането на урина от тялото, като намаляват съдържанието на течности в него. В основата стоят сложни процеси като блокиране на обратното всмукване и връщане в кръвта на йони на натрия и вода, усилване на филтрацията в бъбреците. Като цяло диуретиците натоварват бъбреците, защото ги заставят да работя в усилен режим.

При дълъг прием на диуретици (от 2 до 24 седмици и повече) се появяват признаци на нарушена работа на бъбреците. Появява се хиперурикемия и метаболитна ацидоза. Нарушава се електролитният баланс. Това води до ред негативи като дефицит на калций, нарушение на мускулната сила, проблеми с храносмилателния тракт, сърдечни проблеми като тежест и дискомфорт в гръдта.

Хидролесс не е чист диуретик и неговите ефекти не са така изразени. Но той извежда активно течности от тъканите, така че при дълга употреба има риск да даде някой ефект от описаните за диуретиците. Ето защо производителят ограничава употребата на 3 месеца и не стимулира потребителите за по-дълго използване.

Хидролесс слим при високо кръвно

По-рано се е смятало, че диуретиците намаляват налягането в кр. съдове като повишават изхвърлянето на вода през бъбреците. При намаляване на водата в тялото намалява и обема на кръвната плазма, както и на междуклетъчната течност, а така намалява и изпомпваното количество от сърцето.

Впоследствие е установено, че антихипертоничната активност не е право пропорционална на диуретичната. Наистина диуретиците дават благоприятен ефект, но по какъв механизъм, е невъзможно да се установи. Следователно въздействието не може да се контролира, нито да се изчисли на правилна доза.

Не трябва да се разчита на Хидролесс Слим и на подобни препарати за редуциране на кръвното. Добавката вероятно ще свали стойностите, но това не е гарантирано, нито е установено с колко.

От друга страна не пречи Хидролесс Слим да се приема от хора с високи стойности на налягането.

Погледнете и ТУК: Как отслабнах с разделно хранене. Меню, лесна таблица и рецепти. 14-дневна диета.

Странични ефекти, противопоказания

Двата продукта Хидролесс са добавки и законът не изисква от производителя да изследва и представя негативи като противопоказност и нежелателни ефекти. В листовата няма такива данни, нито в собствения сайт на доставчика за България. Смята се, че Хидролесс е достъпен и безопасен.

 • Взаимодействие с алкохола. Алкохол и Хидролесс са несъвместими, не защото правят опасна комбинация. Просто алкохолът се противопоставя на целите на Хидролесс. Безсмислено е да се влагат пари в добавка, чийто ефект ще се намалява с други средства.
 • Прием с кафе. Съчетаването на добавката с кафе е единственото предупреждение от страна на производителя. Причината е, че кафето също има отводняващ ефект. Съчетаването му с диуретичните съставки на Хидролесс може да доведе до по-големи от желаното загуби на течности.
Мнение №2: Резултати от Хидролесс слим и билки
hydroless-slim-ruja-angelova-02

Ружа Ангелова от Кърджали

Здравейте, казвам се Ружа. Исках да отслабна с 18 кг, но успях да сваля 13.5 от тях. Засега!

Пих Хидролесс синята кутия, защото имах отоци. Спаднаха, но свалих малко – около 1.5 кг. Взех Слим варианта по съвет на аптекарка. С него свалих още 2.5 кг. Не бях доволна предвид целите ми – 18 килограма на минус.

Комбинирах Хидролесс със Захир и Фибракс. Съчетанието със Захира се оказа доста глупаво от моя страна. И Захир бил отводняващ, както Хидролеса. С Фибракс си паснаха нещата и свалих още 1.5 кг.

След като свърших Хидролеса и Фибракса, купих Фигурин. Реших да изненадам тялото и да мина на билки. То наистина се изненада, защото в първия месец свали 4.5 кг, а после – още 3.5 кг. Така дотук съм минус 13.5 кг.

Чудя се как да продължа. Дали да държа на билките Фигурин, защото от тях имам най-голям ефект, или да сменям с други продукти? Ще се радвам на компетентен съвет от някой, който по-отдавна пие билките Фигурин.

Ружа Ангелова от Кърджали

Можете да купите „Фигурин“ за 49 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====> Поръчай Фигурин ТУК!

Цена и откъде да го вземем?

 • При Марешки. В майския брой на брошурата на Марешки продуктите Хидролесс са на челно място сред промоционалните продукти. Те са налични, заредени в цялата мрежа;
 • В Ремедиум. Онлайн аптеката през юни прави 15% отстъпка на Хидролесс. Цената на синия е 16.31лв, на Слим – 20.10 лв;
 • В Медея. Тук също има намаление на Хидролесс. Синият е 16.31 лв, а Слим – 20.14 лв;
 • Във Фрамар. Във веригата Хидролесс е 25.60 лв, а Хидр. Слим – 31.60 лв;
 • В Софармаси. В тази верига също е обявена 15% отстъпка, като синият Хидролесс става на 16.29 лв, а Слимът – на 19.99 лв. По-евтиният към момента е изчерпан, от аптеките предлагат да известят при наличност;
 • В Субра. Хидролесс е 16,82 лв, Слим – 20.65 лв.

Заместители и аналози

Точни аналози на Хидролесс не съществуват, защото това е защитена комбинация. Но има и други растителни препарати, които осъществяват отводняващо действие. Например Водните капсули на Биохерба и Барбел Дрексел против задържане на течности.

Подобно действие имат някои чайове срещу отоци и наднормени кг като чай от лимон, годжи бери, джинджифил, куркума, канела, зелен чай и др.

С по-висока ефективност са билковите сборове, защото те предоставят комплексен ефект.

Чаят Фигурин

Фигурин е готов микс от 28 лечебни растения.

figurin-01

Ето как изглежда чаят Фигурин

Той се представя като средство за отслабване, но дава и някои други оздравителни резултати. Например изчиства тъканите от задържани отпадъци, балансира алкално-киселинното равновесие в тялото, въздейства на флората в червата, отрегулира отделителната функция. Влияе на чистотата на кръвта, редуцира вредните съставки в нея.

Интересното при Фигурин е, че 28-е билки се допълват и подсилват взаимно. Сборът е измислен от Лидия Ковачева, затова ефектът му е очакван и много мощен. Подобен продукт не е излизал на пазара.

За разлика от множество лекарства и добавки, Фигурин е безопасен за дълго приемане, повече от 3 месеца. Може да се пие без всякакво прекъсване и това е само от полза за тялото. То не привиква към диуретиците в него, защото те са в миниатюрни дози. Продуктът просто лекува тялото от каквито неблагополучия има в него (а те се превръщат в мастни подплънки).

Фигурин не изисква съчетаване с диетични режими или спортни усилия. Билките работят самостоятелно, постепенно и безопасно. Чаят е на пакетчета и запарката се прави в чаша. Потребители споделят за приятни и успешни съчетания с лимон, пипер, канел, джинджифил, куркума и др. „изгарящи“ подправки.

Погледнете и ТОВА: Кои са най-добрите хапчета за отслабване в аптеките с бърз ефект? Мнения за Хидролесс слим. Има ли супер ефикасни хапчета за отслабване? Билков регулатор на килограми. От Турция. Странични ефекти.

Неоренал SR и Неоренал форте

Неоренал е добавка за отделителната с-ма в нейната цялост. Оздравява бъбреците и ги очиства, регулира водния баланс, поддържа пътя на урината в добро състояние, благоприятства и жлъчката. Неоренал разчита на патентован екстракт от бреза. Той не е дава за отслабване. Някои потребители го хвалят като по-мощен отводнител от Хидролесс.

Neorenal® SR е конкретно насочен към болни бъбреци. В него екстрактът от бреза е съчетан с друг растителен комплекс за тонуса на пикочните пътища и с урсолова киселина за бъбреците.

За детоксикация са подходящи и други продукти като Спирулина, Фибри от Псилиум, капсулован ябълков оцет, желираните таблетки на Нурс, капсули с люцерна, зелен чай и много други.

Редуктил

Това е препарат от различна група. Той не отводнява, а предпазва от нови мастни отлагания. Прави го чрез сибутрамин, който лекува затлъстяване. Бори се с преяждането, дава ефект върху обмяната, гори мазнини.

Ксеникал

Тук лечебната съставка се казва орлистат, тя е нехормонална. Също се дава при висок индекс на затлъстяване. Улавя мазнините от храната и не позволява усвояването им.

Ликуид оф

Разтворът на Херба Медика е създаден да противодейства на задържането на течности. Показан е при подуване на крайниците и корема, при цялостно подпухване и напълняване. Определят го като дренатор, който не нарушава баланса на течности в тялото. Той пречиства ч. дроб и бъбреците.

Според производителя, това е формула с три ефекта – дрениране, детоксикиране и като резултат – отслабване.

250-мл флакон струва 28.90 лв. Течността стига за 12.5 дни.

Зелено кафе

То спада едновременно в групата на фетбърнърите и в групата на отводняващите средства. Ускорява обмяната, като подкрепя мастния обмен и редуцира обмена на захари. Това се осъществява чрез стимулиращата функция на съставките на зеленото кафе

Подобно действат и други стимулатори като Кофеин, Синефрин и Хидроксик.

Отделна група са слабителните, които чистят червата. Това са хапчета с билките сена, касия или кора зърнастец (например препаратите Алекса и Лаксена).

Източници и допълнителна информация на английски: Употреба на диуретици за отслабване; * Кои хапчета за отслабване с рецепта са ефикасни? * Отслабване с хранителни добавки.

Мнение №3: Опит с билковите хапчета за отслабване
hydroless-slim-ani-kostadinova-01

Ани Костадинова, Стара Загора

Харесвам таблетките за отслабване, защото не искам да влагам време в тялото си. Поне засега нямам такава възможност. Затова избрах да влагам пари, а пари се влагат чрез качествени добавки.

Имала съм моите залитания към китайските ЛиДа и няколко разновидности, които се продават само по интернет. В началото не схващах, че има незаконна търговия и откровено рискови препарати. Разбрах го по трудния начин – получих тежко обезводняване и бъбречна криза. В болницата една сестра едва не ме наби, като чу какво съм пила.

След болницата смених тактиката. Купувах само от аптека и само билкови неща. Четях мнения и ако нямаза тях и ако няма, не рискувах. И пак стана беля.

След втората криза не пия хапчета. Само чиста билка. Не се занимавам с билкари и пазари, пак купувам от аптека, сертифицирани продукти. Най-доволна съм от Фигурин, който е чай на пакетчета от едно 30 билки. Досега от него не съм имала криза и негативи. Добре съм и теглото ми плавно намалява. Каквато ми беше целта!

Ани Костадинова, Стара Загора

Можете да купите „Фигурин“ за 49 лева от избрани аптеки или чрез доставка с Еконт! ТУК =====> Поръчай Фигурин ТУК!

Витаслим Дрен

А това е френски дренатор, който се окачествява като един от иновативните и модерни продукти със собствен подход към вталяването. Той също отводнява, както посочва името (Vitaslim DREN от дренаж). Отделно повлиява подкожно разположените мазнини и целутитът. Ускорява горенето на ненужните клетки.

Подобно на Хидролесс Слим, и Витаслим Дрен се приема в течение на 3 месеца, а е добре да бъдат и повече месеци. Дренажният продукт разчита на соевото масло, линолова к-на смола и билките хвощ и коприва.

И едно видео като допълнение:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Мнения за Хидролесс слим. Отслабва ли се с него? При целулит и високо кръвно

 1. Фигурин билки за отслабване
 2. От две дни го пия и не усещам отводняващ ефект.Чуватвам ужасна сухота в устата. Нормално ли е?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.