Изпитана 8-дневна диета на Петър Димков за сваляне на килограми

Тази диета на Петр Димков се препоръчва за по-голям ефект да се приложи 4 седмици.

Петър Димков няма нужда от представяне. Всички българи познават великия народен лечител, чийто рецепти са помогнали на хиляди хора да оздравеят с постоянство и вяра. Сега пускаме една негова много ефикасна диета за отслабване, която, ако се спазва правилно, непременно води до редуциране на килограмите, и то трайно, без да има опасния йо-йо ефект.

Диета на Петър Димков за отслабване

8 дневна диета на петър димков

Изпитана 8-дневна диета на Петър Димков за сваляне на килограми

Първият ден се изяждат 1 килограм варени картофи. Без никакви подправки, никаква сол, никаква мазнина или други добавки.

Вторият ден се изяждат само 2-3 кофички кисело мляко. Лечителят препоръчва ако имате непоносимост към млякото, да си направите овесено такова. Рецептата е следната: 4 супени лъжици овесени зърна се варят докато се разпукат. Сместа се прецежда през марля и се пие водата. Ако и това не ви допада, можете да го замените с неограничено количество варена или печена тиква без захар.

На третия ден се изяждат 1,5 кг. плодове и зеленчуци. Можете да ги ядете сурови или да ги сварите. Без сол, мазнина или други подправки.

Четвъртия ден се яде компот без захар, а ако това не ви харесва, го заменяте с неограничено количество варена или печена тиква без захар.

“Демир

На петия ден се изяждат само 3 сварени яйца без сол и други подправки.

Шестият ден е посветен отново на плодовете и зеленчуците. Изяждан се 500 грама

На седмия ден отново 2-3 кофички кисело мляко, което за разнообразие можете да замените с 300 г варено пиле без сол или с варена или печена тиква без захар.

На осмия ден се пие само вода. Трябва да изпиете 1,5 л минерална вода.

За по-добър ефект, тази диета на Петър Димков се прилага четири седмици, които може да не бъдат една след друга, а през седмица или две. Ако пък вече сте постигнали резултат и искате да го задържите – само веднъж в месеца.

За да бъдете в добра форма и занапред, Петър Димков съветва да не преяждаме и да не прекаляваме с червено месо, мазнини и бял хляб.

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “Изпитана 8-дневна диета на Петър Димков за сваляне на килограми

 1. Здравейте имам един въпрос, пие ли се вода по време на диетата или само посочените храни

  • Здравейте! Наистина не е посочено дали може да се пие вода по време на диетата, освен когато е дадено. Но без вода ще се обезводним и затова следва да се пие вода. Най-правилното е да не се пие вода по време на хранене, а само на гладно между яденетата. До половин час преди хранене и 2 часа след това.

 2. Супер ефект от диетата на Великия Димков! Само трябва воля, воля и воля за спазването й.

 3. На места прочетох, трябва да да се пие по 2 литра вода на ден. Това вярно ли е ???

  • Нормално е и даже понякога се препоръчва до 2,5 литра вода на ден. Ето още две статии за ползата от пиенето на вода: ТУК и ТУК.

 4. Искам да попитам тези които са пробвали вече диетата има ли йо-йо ефект

  • Правих диетата първата седмица на септември. Към момента няма йо-йо ефект. Храня се нормално, но без месо. Възнамерявам да я повторя скоро, защото свалих 4 кг., а имам още работа 🙂 Успех на всички!

  • Великият билкар Димков не е дал с какво да се замести тиквата в рецептата. Рецептата е предназначена само с тиква да се ползва.

  • Опитайте със сладки картофи. Подобни са, но не е същото. След месец-два ще узреят тиквите и тогава не забравяйте да смените сладките картофи с тях. Освен това тиква се намира и сега в хипермаркети като Била, Фантастико, Кауфланд, Метро. Просто потърсете.

 5. Никъде не пише нищо за захранването след диетата.
  На 6-я ден съм – почти накря и не знам какво да правя след това.
  Стриктно я спазвам,но усещам че нещо не съм добре. Може би така трябва да бъде ?!?
  Никъде няма информация за захранването ,а мисля, че това също е важно.
  Започвам да се разочарвам. Защо се пуска така в пространството когато не се знае всичко???

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *